Smart Home installaties

Smart Home installaties

Een Smart Home is een huis waarbij slimme apparaten zijn toegepast die het leven of werken in uw woning zullen vereenvoudigen.

Daar wij ook Domotica oplossingen maken waarbij alles wat mogelijk is geautomatiseerd kan worden liggen de begrippen Smart Home en Domotica redelijk dichtbij elkaar. Het plaatsen van een Slimme Thermostaat is wel handig in huis maar is nou niet gelijk een Domotica oplossing vandaar dat wij deze twee groepen los van elkaar zien.

Wel is het zo dat wat als een Smart Home begon met wat producten na verloop van tijd wel tot een volledig Domotica systeem werd gebouwd.

Verschillende opdrachtgevers waar wij momenteel voor werken

Toon thermostaat

Wij zijn gecertificeerd Toon installateur van Eneco voor zowel de thermostaat, storingen en Zon op Toon. Wij doen dit al sinds de introductie van Toon en hebben inmiddels meer dan 5000 installaties gedaan. Tevens verzorgen wij de Zon op Toon module installaties om ook uw zonnepanelen zichtbaar te maken op de Toon.

Nest Pro installateur

Als Nest Pro Installateur zijn wij gecertificeerd voor het installeren van Nest producten. Wilt u meer weten over Nest producten of wilt u wellicht een offerte aanvragen? U kunt altijd contact opnemen met ons. Dit kan via 06-22244266 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen dat zo snel mogelijk contact op met u.

ANWB Veilig wonen

Met de handige hulpmiddelen van het smart beveiligingspakket houd je je huis en spullen in de gaten. Je krijgt een seintje als er beweging, rook of lekkage wordt gesignaleerd. In de app op je telefoon kun je via de camera direct zien wat er aan de hand is. Als de ANWB Alarmcentrale jou niet kan bereiken, nemen ze contact op met mensen die je vooraf zelf opgeeft.

Ring installateur

Met de Ring Video Deurbel kijk je snel wie er voor de deur staat. Gebruik je computer, tablet of smartphone en binnen no-time sta je in contact met je bezoeker. Je ziet alles wat er binnen 160 graden gebeurt en door de HD-camera komen de beelden haarscherp tevoorschijn. Als gecertificeerd installateur gebruiken we altijd hoogwaardige producten.