Domotica installaties

Niko

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is huisautomatisering.

Verlichting

Verlichting is meer dan alleen maar je lampen aan- en uitknippen. Met dimmers verlicht je elke ruimte optimaal. Want gedimd licht zorgt voor aangename verlichting, meer comfort en een serieuze energiebesparing.

Bij Niko kun je de afwerking van je wanddimmers kiezen. Wat is jouw stijl? Een ultrastrak design in tijdloze materialen? Of liever warme, zachte lijnen?

Welke smaak of stijl je ook hebt, bij Niko vind je zeker iets dat bij je past.

verwarming en airco

Slim verwarmen met Niko Home Control

Met Niko Home Control monitor je nu ook je verwarming, koeling en warm water vanaf één centrale plek. Je bedient alle essentiële functies van je verwarmingssysteem, ook vanop afstand.

Je woonkamer gebruik je op andere momenten dan je keuken of je badkamer. Na school spelen en studeren je kinderen ook in hun slaapkamer.

Met Niko Home Control verwarm je elke kamer in huis alleen wanneer dat nodig is.

rolluiken en gordijnen

Dankzij een ingebouwde sensor in je dak- of schuifraam check je op je smartphone of je het raam wel dichtgedaan hebt en gaat het automatisch toe wanneer het regent. Met je smartphone open je het vanop afstand om iemand binnen of buiten te laten. 


Met je touchscreen of smartphone zet je al je dakramen open en laat je frisse lucht binnen. In de winter blijven je rolluiken en gordijnen open om de warmte van de zon binnen te laten. En in de zomer gaan ze automatisch toe om die warmte buiten te houden. Zo bespaar je energie.

En zet je je huis in slaapmodus? Dan gaan ook je gordijnen automatisch dicht.

bediening en app

Swipen en genieten

Met Niko Home Control bedien je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone… Dat wisten we al.

Genieten in huis wordt nu nog eenvoudiger door de Niko Digital black. Bedien voortaan tot 12 toestellen en schakel alle geprogrammeerde sferen in Niko Home Control met 1 toets uit, zonder de bekabeling aan te passen.  

Muziek

Til je geluidsinstallatie naar een hoger niveau

Met één druk op de knop zet je niet enkel het licht op de juiste sterkte en de ventilatie een standje hoger of lager, maar start je ook de muziek van je favoriete afspeellijst wanneer je thuiskomt. Met de alles-uitknop zet je o.a. je geluidsinstallatie en lichten uit wanneer je weggaat.

Belt er iemand aan? Om ervoor te zorgen dat je de bel zeker hoort, gaat het volume meteen naar beneden zodra de belknop ingeduwd wordt.

Ongewenst bezoek? Je audiosysteem laat je muziek meteen loeihard uit de boxen knallen om ze af te schrikken.